Na twee ietwat mindere wedstrijden begon Drogeham sterk aan de wedstrijd tegen DWP. Grote kansen kwamen er voor de dames uit Drogeham maar een doelpunt bleef uit. In de 28ste minuut werd de score geopend, een schot van Jildou Hooghiemstra werd in eerste instantie nog gekeerd door de keepster, maar werd in tweede instantie kalm binnen geschoten door Margreet Hoeksma waardoor er een 1-0 score op het scorebord genoteerd kon worden. Vanaf dit doelpunt kreeg Drogeham de smaak te pakken want drie minuten later was het weer raak voor de thuisploeg. Een mooie counter leidde tot de 2-0 van Jiska van Keulen waarmee Drogeham de rust in ging.

Drogeham nam in de tweede helft wat gas terug en de uitploeg werd gevaarlijker in de aanval. Door uitstekend verdedigingswerk van Ilona van der Wal werd de bal weer veroverd en ging Drogeham weer in de aanval. Door een mooie actie van Grietje van der Ploeg werd de 3-0 gemaakt. In de 50ste minuut werd er voor de vierde keer raak geschoten, dit keer door Jildou Hooghiemstra. Het bleef bij 4-0, een wel verdiende overwinning voor Drogeham.

Op de teamfoto, boven: Jesse, Jildou, Grietje, Michelle, Margreet, Ilona, Sabine, Jiska en Mark. Onder: Marije, Janine, Sanne Meindertsma, Janique en Sanne Kremer.