Bauke Jan Stuursma wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv Drogeham, met ingang van seizoen 2024/2025. Vv Drogeham en Bauke Jan Stuursma hebben een akkoord bereikt, zodat Bauke Jan de huidige trainer Wilco van der Heide opvolgt. Wilco van der Heide vertrekt na dit seizoen naar sv RWF.

Bauke Jan Stuursma, wonend in Buitenpost, brengt enkele jaren trainerservaring met zich mee. Zo heeft hij als trainer een aantal jaar vv Buitenpost 2 geleid. Daarvoor was hij al een geruime tijd jeugdtrainer bij vv Buitenpost en was hij een periode actief bij de jeugdafdeling van SC Twijzel. Bovendien is hij in het bezit van het trainersdiploma TC2.

Het hoofdbestuur is in zijn nopjes met de aanstelling van Bauke Jan Stuursma: “We zijn zeer verheugd met de aanstelling van Bauke Jan Stuursma als hoofdtrainer. Met de A-selectie en Bauke Jan als hoofdtrainer willen we als vereniging de stijgende lijn voortzetten die de afgelopen jaren is ingezet.”

Bauke Jan kijkt ook uit naar aankomend seizoen: “Vanaf mijn jeugd tot aan vorig seizoen heb ik getraind bij de voetbalvereniging van Buitenpost. Na een jaar ertussenuit, waarin ik op reis kon gaan met mijn vriendin, mis ik het voetbal en daarom ben ik zeer verheugd met mijn aanstelling als hoofdtrainer bij vv Drogeham! De gesprekken met de spelersgroep, staf en TC heb ik als erg prettig ervaren. De selectie bestaat uit een mix van jong en ervaring en, in combinatie met wat Wilco heeft neergezet, is het mooi om hierop door te kunnen bouwen. Ik kijk er naar uit om vanaf het komende seizoen trainer te zijn op sportpark It Doltsje!”.