De voorlopige selectie van VV Drogeham is versterkt met twee jeugdige en aanvallend ingestelde spelers: Jesse Maas en Yarnick Pander. Wij heten ze alvast van harte welkom!

Jesse Maas (20) is een behendige aanvaller die een verleden heeft bij Harkema Opeinde en SC Kootstertille. Bij laatstgenoemde heeft hij al twee seizoenen in het eerste elftal gespeeld. Jesse heeft in goed overleg met de trainer aangegeven meer speeltijd in een eerste elftal te willen. Jesse ziet bij Drogeham meer kans op speeltijd en hoopt daarmee ook het plezier weer terug te vinden in zijn spel. Hoofdtrainer Wilco van der Heide kent hij van hun gezamenlijke tijd bij Kootstertille, wat ook heeft meegespeeld bij deze overstap.

Yarnick Pander (18) is al de tweede speler die weer terugkeert bij Drogeham, hij speelde al enkele jaren in de D1 en C1. Yarnick kan als middenvelder of aanvaller uit de voeten en hoopt voor komend seizoen een plekje te winnen in het eerste elftal.

Trainer Wilco van der Heide is in zijn nopjes met deze twee aanwinsten: “Van Yarnick vernamen we dat hij belangstelling had om terug te komen en daar hebben we meteen op in gespeeld. Hij heeft meegetraind en een prima indruk achtergelaten”.

“Jesse is een speler die ik ken van mijn tijd bij SC Kootstertille. Jesse zag meer kansen om in een 1e selectie te spelen bij VV Drogeham. Ik ben blij dat de overstap in goed overleg met Pieter Santema (trainer SCK), Jesse en mij is geweest”, aldus Van der Heide.

(Op de foto vlnr: Jesse Maas, Wychard Meindersma als voorzitter en Yarnick Pander)